ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Παραίτηση της Δήμητρας Κρουστάλλη από το ΒΗΜΑ — Καταγγέλλει πιέσεις από το Μαξίμου

 Παραίτηση της Δήμητρας Κρουστάλλη από το ΒΗΜΑ — Καταγγέλλει πιέσεις από το Μαξίμου





Την παραίτησή της από Το Βήμα ανακοίνωσε η δημοσιογράφος Δήμητρα Κρουστάλλη, καταγγέλλοντας ασφυκτικές πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως σημείωνε το e-tetradio:
«Χθες δήλωσε παραίτηση αλλά μάλλον εξαναγκασμός σε παραίτηση ακούγεται πως είναι. Και δεν ξέρουμε αν εντάσσεται στο πλαίσιο των «εκκαθαρίσεων» που βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες να συμβαίνουν στον όμιλο της Αλτερ Εγκο. Δάχτυλος Μαξίμου. 
Η Δήμητρα Κρουστάλλη υπέγραψε προ τριών εβδομάδων το ρεπορτάζ για τα διπλά βιβλία του ΕΟΔΥ και είναι αυτή που, την αμέσως μετά Κυριακή, το πήρε πίσω λέγοντας μας ότι δεν καταλάβαμε καλά όσα έγραφε. Περίμενε μία ολόκληρη εβδομάδα να αδειάσει τον… εαυτό της και αφού είχε γίνει ο κακός χαμός με το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος. Σκεφτείτε τι συνέβη στο μεταξύ…».


Η ανακοίνωση της ίδιας της δημοσιογράφου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ήρθε να επιβεβαιώσει τα περί πιέσεων από το περιβάλλον του Πρωθυπουργού:
«Την Δευτέρα αποχώρησα από το Βήμα και ομολογώ οτι αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Επειτα από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ για το παράλληλο και ατελέσφορο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοιού από την ΗΔΙΚΑ και τον ΕΟΔΥ ασκήθηκε ασφυκτική πίεση από το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή μετατράπηκε σε εσωτερική ένταση και με έφερε ενώπιον του διλήμματος: προσωπικός και επαγγελματικός ευτελισμός ή παραίτηση».

Την Δευτέρα αποχώρησα από το Βήμα και ομολογώ οτι αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Επειτα…

Posted by Dimitra Kroustalli on Wednesday, 16 December 2020

πηγή


ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΗΝ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ: ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΑΘΛΟ;
ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΛΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ-ΝΕΜΕ ΦΟΒΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ. ΑΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΑΘΛΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.





ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 84-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2314039764

email: esyampelokipon.thess@gmail.com

 

https://www.facebook.com/esyampelokiponthess

https://twitter.com/esyampelokipon


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια