ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ποιος βάζει φυλακή τους συνέλληνές του, ο δικαστής; Όχι, εσείς.

 

Γιατί και η απόφαση του δικαστηρίου λέει στο όνομα του Ελληνικού λαού


ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΜΑΪΑΜΙ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Αρτέμης Σώρρας: Συνέλληνές μου καλησπέρα, τιμή μου που είμαι μαζί σας. Δεν θα συνεχίσω, θα ξεκινήσω από εκεί που σταμάτησε ο Γιάννης. Κι ας σκεφτούμε το γεγονός, αυτού που είπε ο Γιάννης ο αδερφός μου ότι η Τρόικα που μας κάνει, αυτοί που μας επιβάλουν. Το γελοίο ξέρετε ποιο είναι; Ακούστε, ΕΣΕΙΣ, το κάνετε όλο αυτό, όχι εγώ. Δυστυχώς αυτό πρέπει να το καταλάβετε και να γίνει το μεγάλο κλικ στο μυαλό σας. Εσείς υπογράφετε τα πάντα. Ναι, κοιταχτείτε μεταξύ σας κύριοι. Εσείς όλοι υπογράφετε τα πάντα. Πέστε μου κάτι, στα δικαστήρια πέφτουν χιλιάδες φυλακές, χρόνια. Αν μετρήσουμε τα θύματα με τις χιλιάδες χρόνια φυλακές που τρώνε οι συνέλληνές μας, καλώς ή κακώς, για μένα πάντα κακώς. Δεν υπάρχει κανένας νόμος ο οποίος συνάδει με τον άνθρωπο άρα όλοι οι παράνομοι νόμοι βάζουν φυλακή τους συνέλληνές μου. Ποιος τους βάζει φυλακή ξέρετε; Σας ρωτάω ξέρετε; Απαντήστε μου.

Κοινό: Αυτοί οι πουλημένοι που διοικούνε

Αρτέμης Σώρρας: Όχι, φίλε μου, εσύ. Εσείς και ξέρετε γιατί; Γιατί και η απόφαση του δικαστηρίου λέει στο όνομα του Ελληνικού λαού. Ο δικαστής δεν υπάρχει, είτε λέγεται Καραπυπέρογλου, είτε Γυφτόπουλος, είτε Χαζαρόπουλος δεν έχει καμία σημασία. Στο όνομα του Ελληνικού λαού βγαίνουν όλες οι αποφάσεις. Ποιος βάζει φυλακή τους συνέλληνές του, ο δικαστής; Όχι, εσείς. Ποιος βγάζει τα Φ.Ε.Κ. ; νομίζετε οι πολιτικοί, όχι. Εσείς τους ψηφίσατε με παράνομους νόμους, όπως θέλετε πάρτε το. Αλλά όλα τα Φ.Ε.Κ. που δυναστεύουν σήμερα την ζωή μας στην χώρα μας είναι δικά σας στο όνομά σας στο όνομα του Ελληνικού λαού, σκεφτείτε το.

Άρα εγώ υπόγραψα να φύγει η κυριαρχία, όλοι μας ε; Υπάρχει σφραγίδα η οποία είναι στο όνομα του Ελληνικού λαού… Τι σημασία έχει αν είναι ο Τσίπρας και ο κάθε Χαζαροεβραίος; Καμία σημασία. Η υπογραφή ποια είναι; Ως φυσικό πρόσωπο. Αλλά όλο το δικαίωμα και η δύναμη είναι η θέληση του Ελληνικού λαού και η σφραγίδα στα Φ.Ε.Κ. είναι του Ελληνικού λαού. Σας πονάει ο ΕΝΦΙΑ; Ναι, εσείς κύριοι, δικός σας είναι. Όταν παρέδωσαν αυτά τα ζόμπι οι λογιστές, οι ακαθαρσίες την κυριαρχία σου βγήκε Φ.Ε.Κ. . Το είδατε το Φ.Ε.Κ.; είναι δημοσιευμένο.

Άρα το Φ.Ε.Κ. βγήκε στο όνομα του Ελληνικού λαού, δηλαδή ότι συνηγορεί ο Ελληνικός λαός, θέλει να παραδώσει την κυριαρχία του. Δεν μπορεί να υπογράψει κανένας να υπογράψει άλλος εκτός από εσάς. Εσείς υπογράφετε κάθε μέρα το θάνατό σας. Γιατί σε κάποιους καλαμαράδες τους δώσατε την δύναμη να διοικήσουν την τσέπη, την ψυχή σας, το μυαλό σας. Γράψανε όλα τα ψέματα σε άπειρες σελίδες σε όλα τα βιβλία από το πότε γεννήθηκε ο άνθρωπος μέχρι ότι είμαστε πίθηκοι, μέχρι και ότι η χούφτα κάνει τεκνοποίηση. Ότι μπορείς να φανταστείς γράφουν οι Ιμάμηδες. Όλα αυτά τε δεχτήκατε μωρέ, δεν μίλησε κανένας. Όλα καλά στο σπίτι, μια χαρά τα κάνατε και εσείς τα σφραγίσατε. Σας τα αποκαλύψαμε τις τελευταίες μέρες και συνεχίζονται συνέχεια οι αποκαλύψεις και πρέπει να είστε παρόν στις εξελίξεις της χώρας. Αλλά ακόμα και του θάνατού σας παρόν είστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ

https://alfeiospotamos.gr/?p=21588&fbclid=IwAR3gLf1GXSB6wrdaSOwuRRdu5ViQRIB9pznynNxDdW_8dzmiUtAuwtFyiN4

ΠΗΓΗ


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 84-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 2314039764

email: esyampelokipon.thess@gmail.com

 

 

https://www.facebook.com/esyampelokiponthess

 

https://twitter.com/esyampelokipon


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια